© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Coronel: "Waar anderen denken, doet Verstappen het gewoon"

03 okt. 2018 18:00 Ruud Dimmers 1 reacties
Max Verstappen verkeert in absolute topvorm. Dat is althans de stellige mening van Tom Coronel, die voor de onderbouwing van zijn statement enkel wijst op het prestatieverschil tussen Verstappen en teamgenoot Daniel Ricciardo.

Max Verstappen werd vanuit de achterhoede vijfde in Rusland, met een voorsprong van bijna vijftig seconden op Daniel Ricciardo, die zich toch in hetzelfde schuitje (qua gridstraffen) bevond als de Nederlander. Tom Coronel trekt een simpele conclusie:

"Max Verstappen presteert gewoon geweldig, wat hij in Rusland ook weer liet zien. Hoe hij iedereen inhaalt in die eerste rondjes is gewoon klasse. Hij reed Daniel Ricciardo compleet zoek. Je teamgenoot op meer dan een halve minuut rijden doet serieus pijn", zo laat de WTCR-coureur in gesprek met Racingnews365 weten.

Na een moeizaam begin van het seizoen is Max Verstappen niet meer op fouten te betrappen, ziet ook Tom Coronel. Desondanks doet de Red Bull-coureur nog steeds van zich spreken door middel van spectaculaire inhaalacties. Daarmee maakt Verstappen volgens Coronel het allesbepalende verschil:

"Ik heb altijd al gezegd dat Max een ruwe diamant is die steeds meer gaat schijnen naarmate de scherpe kantjes eraf gaan. Verstappen doet het gewoon, die maakt acties waarover anderen alleen kunnen dromen. Dat is ook het grote verschil. Hij twijfelt niet, maar gaat ervoor. Die openingsrondes in Rusland waren prachtig, maar stuk voor stuk ook goed doordacht. Geen enkele keer nam hij onverantwoorde risico’s, en juist dat maakt Max nu zo goed."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen