© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Coulthard: 'Max Verstappen is en blijft geweldig'

26 mei 2018 08:45 Ruud Dimmers 1 reacties
Voormalig F1-coureur David Coulthard geniet van Max Verstappen. Ondanks zijn incidenten dit seizoen vindt de Schot de jonge Nederlander nog altijd geweldig.

'Max moet gewoon zichzelf blijven'

David Coulthard vindt dat Max Verstappen niet moet veranderen en gewoon zichzelf moet blijven. Volgens de voormalig Red Bull-coureur is het erg makkelijk om kritiek te geven. 

"Max heeft wat incidenten en botsingen gehad, maar ik vind het nog altijd geweldig. Hij rijdt bijzonder snel en zijn race in Barcelona was perfect op het incidentje met Stroll na", laat Coulthard aan de Telegraaf weten.

"Ik vind dat hij niets moet veranderen, maar gewoon zo door moet gaan. Dan komen die overwinningen vanzelf. Zijn manier van racen bracht hem in de Formule 1, dus hij moet niet teveel veranderen."

De kritiek aan het adres van Max Verstappen vindt Coulthard niet terecht. Volgens hem is geen enkele coureur foutloos, zelfs de meest succesvolle coureurs niet.

"Het is altijd erg makkelijk om achteraf kritiek te geven op iemand, maar als hij wint hoor je ineens niemand meer, maar als hij een probleem heeft dan ontstaat er kritiek."

"Niemand is perfect en Max zal fouten blijven maken, zoals ook Hamilton dat doet. Iedereen maakt wel eens een fout."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen