Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Coulthard: 'Verstappen erg indrukwekkend'

Voormalig F1-coureur David Coulthard is lyrisch over het optreden van Max Verstappen bij de Grand Prix van Oostenrijk. Volgens 'DC' heeft de Red Bull-coureur de critici de mond gesnoerd met zijn recente optredens.

"Dit was echt fucking indrukwekkend. Kimi maakte een foutje en Max profiteerde daar optimaal voor. Ze maakten licht contact, wat Kimi niet zo leuk vond, maar that's racing", liet Coulthard aan Motorsport.com weten.

De aanpak van Verstappen is ondanks alle kritiek niet veranderd en dat liet de Nederlander ook diverse keren weten. "Max heeft ons allemaal dat duidelijk laten weten. In Canada maakte hij de opmerking dat hij nog altijd wist hoe hij moest rijden en nu maakte hij de overwinning over dat zijn familie erbij was. Hij heeft zijn aanpak niet veranderd."

Na vier podiumplaatsen in vijf races is de kritiek op Verstappen verdwenen. Coulthard is wel realistisch en voorspelt dat Max in de toekomst ook nog fouten zal maken. "Hij zal zeker nog wel fouten maken in zijn carrière, maar ook briljante races rijden. Wat ik me wel afvraag is hoeveel beter Max nog kan worden naarmate hij meer ervaring krijgt."

De overwinning in Oostenrijk was de vierde overwinning van Max Verstappen in de Formule 1. Tot op heden stond hij vijftien keer op het podium en nog altijd is de Nederlander pas 20 jaar.

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Red Bull Horner deelt details ontwikkelingsplan Red Bull Verstappen en Perez