© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Coulthard: 'Verstappen erg indrukwekkend'

03 jul. 2018 10:16 Ruud Dimmers 0 reacties
Voormalig F1-coureur David Coulthard is lyrisch over het optreden van Max Verstappen bij de Grand Prix van Oostenrijk. Volgens 'DC' heeft de Red Bull-coureur de critici de mond gesnoerd met zijn recente optredens.

Hoeveel beter kan Verstappen nog worden?

"Dit was echt fucking indrukwekkend. Kimi maakte een foutje en Max profiteerde daar optimaal voor. Ze maakten licht contact, wat Kimi niet zo leuk vond, maar that's racing", liet Coulthard aan Motorsport.com weten.

De aanpak van Verstappen is ondanks alle kritiek niet veranderd en dat liet de Nederlander ook diverse keren weten. "Max heeft ons allemaal dat duidelijk laten weten. In Canada maakte hij de opmerking dat hij nog altijd wist hoe hij moest rijden en nu maakte hij de overwinning over dat zijn familie erbij was. Hij heeft zijn aanpak niet veranderd."

Na vier podiumplaatsen in vijf races is de kritiek op Verstappen verdwenen. Coulthard is wel realistisch en voorspelt dat Max in de toekomst ook nog fouten zal maken. "Hij zal zeker nog wel fouten maken in zijn carrière, maar ook briljante races rijden. Wat ik me wel afvraag is hoeveel beter Max nog kan worden naarmate hij meer ervaring krijgt."

De overwinning in Oostenrijk was de vierde overwinning van Max Verstappen in de Formule 1. Tot op heden stond hij vijftien keer op het podium en nog altijd is de Nederlander pas 20 jaar.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen