© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Daniel Ricciardo boos op Max Verstappen na crash

30 jul. 2017 14:35 Ruud Dimmers 0 reacties
Daniel Ricciardo was niet te spreken over de actie van Max Verstappen in de eerste ronde. De Australiër werd door zijn teamgenoot uit de race gereden. Max Verstappen verremde zich in een van de eerste bochten en raakte daarbij Ricciardo.

Ricciardo: 'Hier is geen excuus voor'

De Nederlander kon zijn race vervolgen, maar voor de Australiër zat de race er al na enkele bochten op. De radiator van de Red Bull was compleet verwoest. Voor de camera's van Ziggo Sport liet Ricciardo weten dat hij boos is op Verstappen.

"Ik wist dat Ik Lewis bij het uitkomen van de eerste bocht te pakken had en had een goede exit. Toen ik geraakt werd wist ik dat het Max was. Hij was de enige auto die dicht bij me in de buurt zat."

"Ik zat aan de buitenkant en remde laat. Ik was verrast dat ik geraakt werd, want er was geen ruimte meer. Max remde gewoon te laat. Max verloor een paar plaatsen bij het uitkomen van de eerste bocht en wilde die goedmaken. Hij zag zijn teamgenoot passeren en dat kon hij niet hebben."

Op de vraag of Ricciardo boos is op Verstappen antwoordde hij bevestigend.

"Ik ben boos op hem, want ik hou van racen en de competitie maar hier is geen excuus voor. Hij had geen kans om me in te halen."

"Ik verwacht dat Max als een echte vent zijn fout toegeeft en zijn excuses aanbiedt en dan is het opgelost."

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen