© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Daniel Ricciardo: 'Circuit van Monaco ligt Red Bull het beste'

16 mei 2018 08:08 Wanda Bisschop 0 reacties
De verwachtingen van Red Bull Racing voor de komende race in Monaco zijn hoog gespannen. De Oostenrijkse renstal is namelijk het sterkst op bochtige circuits en wordt dan ook gezien als de grote favoriet voor de zege in de nauwe straten van Monte Carlo.

Ricciardo: 'We kunnen winnen in Monaco'

"De RB14 heeft zeker een hoop potentieel maar we moeten nog beter weten hoe de auto reageert op de diverse upgrades. Ik vind het in ieder geval positief dat er nog meer in onze auto zit dan dat er nu uitkomt," aldus Ricciardo tegenover Mobil 1 The Grid.

Ricciardo verheugt zich dan ook op de volgende race op de Formule 1 kalender. De Australiër presteert namelijk altijd goed op het nauwe stratencircuit in Monaco en stond in de laatste vier edities maar liefst drie keer op het podium. Twee jaar geleden was hij dicht bij een zege maar een compleet mislukte pitstop zorgde ervoor dat hij genoegen moest nemen met een tweede plek. 

Dit jaar wordt Red Bull als de grote favoriet gezien en ook Ricciardo denkt dat dit dé kans is voor Red Bull om te winnen.

"Als we alleen kijken naar pure snelheid dan is Monaco voor ons het beste circuit om te winnen. Ik kan niet wachten om er naar toe te gaan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen