© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Daniel Ricciardo: 'Ik ben met geen enkel F1-team in onderhandeling'

11 apr. 2018 09:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Het nieuwe Formule 1-seizoen is amper twee races oud of het 'silly season' draait al op volle toeren. Daniel Ricciardo lijkt daarin op dit moment de sleutelfiguur te zijn. Blijft hij bij Red Bull of stapt hij over naar Mercedes of Ferrari?

Ricciardo wil pas over nieuw contract praten in mei

Volgens de teamgenoot van Max Verstappen ligt alles op dit moment nog open en gaat hij pas om de tafel als het Europese deel van de Formule 1-kalender is begonnen.

"Op dit moment is alles nog hetzelfde en eerlijk gezegd blijft dat ook zo tot we in ieder geval in Europa gaan racen. Pas dan ga ik in gesprek over een nieuw contract," aldus Ricciardo in gesprek met Crash.net.

In Bahrein doken er ineens geruchten op over een op handen zijnde transfer naar Ferrari waar hij Raikonen zou gaan vervangen. Zowel Red Bull als Ricciardo ontkenden dit direct en gaven aan dat de focus op dit moment volledig op de races ligt. Wel zou er sprake zijn van een deadline zodat Red Bull weet waar ze aan toe zijn.

"Natuurlijk wil Red Bull zo snel mogelijk om de tafel, we zien het wel. Op dit moment focus ik mij vooral op de GP van China. Voorlopig is er geen nieuws dus."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen