Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Daniel Ricciardo: 'Ik ga voor een dominant weekend'

De vrijdag in Singapore was enigszins verrassend te noemen. Red Bull domineerde de gehele vrijdag en was een stuk sneller dan de rest. Daniel Ricciardo zette twee keer de snelste tijd neer en gelooft dat Red Bull het snelste team is dit weekend.

Max Verstappen was verrast door de snelheid van Red Bull in Singapore, maar Daniel Ricciardo had een dominant Red Bull wel verwacht. "Dit is ongeveer het prestatieniveau dat we van te voren hadden verwacht", zei Ricciardo na afloop van de tweede vrije training. "Over het algemeen hebben we een heel goede auto, zowel voor de kwalificatie als de race. Het mooie is dat we nog beter kunnen" , aldus een breed glimlachende Ricciardo.

Ricciardo denkt dat Red Bull dit weekend het snelste team kan zijn, al zal dat niet gemakkelijk zijn. "Ik ga voor een dominant weekend" , zet Ricciardo zich al doel. "Het zal op zaterdag weer dicht bij elkaar zitten, maar ik geloof dat we onze positie kunnen behouden." "Ik heb er vertrouwen in en met de juiste afstelling kunnen we nog een grote stap maken op zaterdag. Ik ben er klaar voor" , besluit Ricciardo hoopvol.

Viaplay
x
RN365-podcast Hongerige Verstappen jaagt op primeur in onvoorspelbaar China