© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo wil duidelijkheid van Red Bull over 2019

24 mei 2018 09:33 Wanda Bisschop 0 reacties
Voor welk team rijdt Daniel Ricciardo in 2019? Blijft hij trouw aan Red Bull Racing of is hij toe aan een nieuwe uitdaging? Ondanks de geruchten over een mogelijk voorcontract bij Ferrari houdt Ricciardo zelf de boot nog even af.

Ricciardo houdt zijn opties zo lang mogelijk open

Eerder zei Ricciardo dat hij de Europese races wilde afwachten maar tegenover Paddock Magazine laat hij weten dat de fans nog wat langer geduld moeten hebben.

"Voor mijn gevoel hoef ik niet snel ergens te tekenen. Ik wil dan ook eerst rustig afwachten wat er bij Red Bull gebeurt en ook wat de andere teams gaan doen."

Ricciardo doelt daarmee dan vooral op de motorenperikelen bij zijn huidige werkgever. Red Bull neemt in uiterlijk in de zomerstop een beslissing over de motoren voor 2019. Daarbij kiest het tussen Honda en Renault. Ricciardo wacht dan ook rustig de ontwikkelingen af.

"We zien wel hoe het jaar loopt. Natuurlijk wordt er op een gegeven moment van mij een keuze verwacht maar voor mij hoeft dat nog eventjes niet. Dat kan ook prima na de zomer. Pas als ik weet wat er komend seizoen gaat gebeuren, dan zet ik mijn handtekening."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen