© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Daniel Ricciardo: 'Titelstrijd is nog lang niet beslist'

19 mei 2018 09:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Daniel Ricciardo wordt over het algemeen gezien als één van de beste coureurs van de huidige lichting. Toch ziet de teamgenoot van Max Verstappen nog wel degelijk ruimte voor verbetering.

Ricciardo: 'Ik kan nog beter'

"Op dit moment hebben we duidelijk niet de beste auto voor tijdens de kwalificatie, dus dat moeten we tijdens de race compenseren. Daarvoor moet ik nog sneller zijn dan ik nu ben en moet ik nog meer uit mijn banden gaan halen. Dat is absoluut mogelijk."

De afgelopen twee seizoenen eindigde Ricciardo steeds als derde in het klassement en in gesprek met Paddock Magazine laat hij los dat hij dit jaar hoger in zet.

"Opnieuw derde worden is zeker mogelijk maar ik denk dat ik zelfs nog hoger kan eindigen. Dat is mijn doel en ik doe er alles aan om dat ook te bereiken."

Na vijf races staat de teller voor Ricciardo op slechts 47 punten waarmee hij vijfde staat in het klassement. Zijn achterstand op Hamilton bedraagt al bijna 50 punten maar toch ziet Ricciardo kansen om mee te spelen in de titelstrijd.

"Daar geloof ik absoluut in. We weten pas meer over een paar races, vooral als we ook meer inzicht hebben hoe de updates uitpakken. Ik ben er wel van overtuigd dat als de updates ons sneller maken dat het nog een heel leuk jaar gaat worden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen