© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Daniel Ricciardo zit het liefst met Max Verstappen op onbewoond eiland

13 aug. 2017 20:09 Rik Alkema 0 reacties
Dat Daniel Ricciardo een goedlachse Australiër is die heel hard kan autoracen weten we, maar wat hij in zijn vrije tijd uitspookt is voor velen een raadsel. Want hoe spendeert Ricciardo het liefst zijn dag als hij vrij is en met wie kan hij goed opschieten in de paddock?

Daniel Ricciardo vertelt over zijn 'andere' kant

In gesprek met GPUpdate.net vertelde Daniel Ricciardo openhartig over zijn leven naast de Formule 1.

Zo gaat Ricciardo bijvoorbeeld het liefst naar feestjes overdag, in plaats van 's avonds. Op een ideale dag houdt hij dan ook een poolparty met vrienden in Las Vegas, het liefst met vrouwen, muziek en drank.

Met zijn vrienden vermaakt Ricciardo zich sowieso wel. Zo vertelt hij over zijn avonturen met zijn vrienden: "Rond oud en nieuw gingen we altijd op stap met een vriendengroep en daar kwamen altijd scheerschuim en een tondeuse bij kijken. We maakten er een sport van om in de nacht elkaars haar of wenkbrauwen weg te scheren of van alles op iemand te leggen, zoals ketchup of shampoo. We waren echt een stel idioten die flauwe grappen met elkaar uithaalden."

Ook doet Ricciardo een opvallende uitspraak, al moet gezegd worden dat de uitspraak werd gedaan vóór de Grand Prix van Hongarije.

Op de vraag wie hij het liefst zou meenemen naar een onbewoond eiland, antwoordde Ricciardo namelijk: "Ik denk Max Verstappen. Hij is jong en nog onvolwassen, waardoor ik mij ook onvolwassen en jeugdig voel. Daarnaast is hij grappig en houdt hij van een drankje. Verder kent hij aardig wat DJ's, dus misschien kan hij er een meenemen!"

Op de vraag wie hij absoluut niet wil meenemen was het antwoord overigens: "Finnen! Die zijn gewoon ontzettend saai."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen