Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Daniel Ricciardo zit het liefst met Max Verstappen op onbewoond eiland

Dat Daniel Ricciardo een goedlachse Australiër is die heel hard kan autoracen weten we, maar wat hij in zijn vrije tijd uitspookt is voor velen een raadsel. Want hoe spendeert Ricciardo het liefst zijn dag als hij vrij is en met wie kan hij goed opschieten in de paddock?

In gesprek met GPUpdate.net vertelde Daniel Ricciardo openhartig over zijn leven naast de Formule 1. Zo gaat Ricciardo bijvoorbeeld het liefst naar feestjes overdag, in plaats van 's avonds. Op een ideale dag houdt hij dan ook een poolparty met vrienden in Las Vegas, het liefst met vrouwen, muziek en drank. Met zijn vrienden vermaakt Ricciardo zich sowieso wel. Zo vertelt hij over zijn avonturen met zijn vrienden: "Rond oud en nieuw gingen we altijd op stap met een vriendengroep en daar kwamen altijd scheerschuim en een tondeuse bij kijken. We maakten er een sport van om in de nacht elkaars haar of wenkbrauwen weg te scheren of van alles op iemand te leggen, zoals ketchup of shampoo. We waren echt een stel idioten die flauwe grappen met elkaar uithaalden."

Ook doet Ricciardo een opvallende uitspraak, al moet gezegd worden dat de uitspraak werd gedaan vóór de Grand Prix van Hongarije. Op de vraag wie hij het liefst zou meenemen naar een onbewoond eiland, antwoordde Ricciardo namelijk: "Ik denk Max Verstappen. Hij is jong en nog onvolwassen, waardoor ik mij ook onvolwassen en jeugdig voel. Daarnaast is hij grappig en houdt hij van een drankje. Verder kent hij aardig wat DJ's, dus misschien kan hij er een meenemen!" Op de vraag wie hij absoluut niet wil meenemen was het antwoord overigens: "Finnen! Die zijn gewoon ontzettend saai."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi