Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Daniil Kvyat testte in simulator Williams'

Het Formule 1 team van Williams houdt alle opties open voor 2018. De deal met Robert Kubica lijkt op losse schroeven te staan en Daniil Kvyat zou zelfs in de Williams-simulator getest hebben.

De strijd om het laatste vrije stoeltje in de Formule 1 is nog in volle gang. Robert Kubica leek af te stevenen op een racecontract, maar na zijn test in Abu Dhabi is niets meer zeker. Volgens diverse kanalen zou het team van Williams twijfelen aan de Pool. Sergey Sirotkin is een van de andere kandidaten en neemt een flinke zak met sponsorgeld mee. Hij beschikt echter nog niet over Formule 1 ervaring en als teamgenoot van Lance Stroll is dat niet de gedroomde optie.

Volgens Sky Sports F1 is Daniil Kvyat nu ook in beeld bij Williams. De Rus werd aan de kant gezet door Red Bull en moet op zoek naar een nieuwe uitdaging. Kvyat zou de fabriek van Williams bezocht hebben en als getest hebben in de simulator. Volgens Sky Sports gaat het minimaal om één bezoek. De naam van Paul di Resta wordt steeds minder frequent genoemd en ook Pascal Wehrlein staat nog op de shortlist van vijf coureurs.

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie