© Instagram

Nieuwsoverzicht

David Schumacher pakt zijn eerste zege in Formule 4

29 jan. 2018 18:00 Wanda Bisschop 0 reacties
De naam Schumacher opent natuurlijk vele deuren in de autosport maar toch moet je het als zoon van ook nog maar eens laten zien. Dit keer draait het niet om de zoon van Michael Schumacher maar om David, de zoon van Ralf Schumacher. Hij presteert momenteel erg goed in zijn eerste jaar in de Formule 4.

David Schumacher maakt indruk in de Formule 4

Of we ooit de naam Schumacher weer terug zien in de Formule 1 is nog even afwachten. Feit is wel dat zowel Michael als Ralf Schumacher het race-gen overduidelijk hebben doorgegeven aan hun zonen.

Dit seizoen rijdt de jongste Schumacher telg in de Formule 4 en heeft hij direct laten zien dat hij uit het juiste racehout is gesneden. David maakte al indruk tijdens het eerste raceweekend maar deed daar tijdens het tweede raceweekend in Dubai nog een schepje bovenop.

De zoon van Ralf Schumacher boekte namelijk zijn allereerste overwinning in de Formule 4. Hiermee staat zijn totaalscore nu op zes podiumplaatsen en één overwinning in zeven races. Een prima resultaat dus.

Aan Auto Bild laat David weten nu al zin te hebben in zijn derde raceweekend in de Formule 4.

"Om nu al mijn eerste zege te halen, dat had ik echt nog niet verwacht. Ik kan niet wachten om weer in de auto te stappen en te gaan racen. Dit geeft mij zoveel plezier."

Ook vader Ralf is trots op de prestaties van zijn zoon maar is zich er ook van bewust dat de weg naar de Formule 1 nog lang is.

"David doet het echt ontzettend goed en ik ben dan ook ongelofelijk trots op hem. Natuurlijk weten we dat de competitie in Europa vele malen zwaarder is, dan zal hij zich echt moeten gaan inspannen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen