Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

De dag waar Verstappen een jaar lang naartoe heeft gewerkt

Van Max Verstappen weten we natuurlijk wel dat hij er niet heel veel plezier aan beleeft om strak in het pak ergens te moeten verschijnen, maar vanavond zullen we hem wel weer zo zien. Stiekem heeft hij er zelfs een jaar naartoe gewerkt.

Verstappen Horner Perez FIA Gala
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © FIA / F1

Vanavond staat immers het jaarlijkse FIA Gala op het programma. Het programma zal hem waarschijnlijk worst wezen, evenals de show eromheen, maar het is wél de avond waarop hij definitief én officieel gekroond wordt tot de wereldkampioen Formule 1 van 2023. Na vanavond is dat op papier onomkeerbaar.

Vorig jaar hield hij de bijbehorende bokaal natuurlijk ook al omhoog en hij liet er nooit twijfel over bestaan wat het doel was voor het nieuwe GP-seizoen.

Verstappen zal als kampioen gehuldigd worden, maar hij zal zeker niet de enige zijn. Winnaars uit de verschillende FIA-gelieerde klassen worden naar voren geroepen en ook zaken als de winnaar van de 'FIA Action of the Year'-award zullen bijvoorbeeld bekend worden gemaakt.

Het hele Gala zal middels een livestream live te volgen zijn op deze website en natuurlijk houden we u op de hoogte van wat er door de prominenten geroepen wordt.

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Mega salaris! 'Newey strijkt enorm salaris op bij nieuwe werkgever'