© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

"De Formule 1 heeft types als Verstappen nodig"

De Formule 1 vaart wel bij types als Max Verstappen, die als donderslag bij heldere hemel de sport op zijn kop zetten. Dat stelt voormalig meervoudig Formule 1-kampioen Jackie Stewart.

Max Verstappen debuteerde in 2015 in de Formule 1 en sindsdien domineert hij met regelmaat de krantenkoppen. Een goede ontwikkeling, meent Formule 1-legende Sir Jackie Stewart in gesprek met F1 Fanvoice.

"De Formule 1 heeft op zijn tijd een frisse wind nodig en Max Verstappen staat daarvoor garant. Opeens was hij daar, hij debuteerde bliksemsnel, maar vestigde wel direct zijn naam met geweldige prestaties."

Overigens verdient niet enkel Verstappen de credits voor zijn stormachtige debuut. Ook Red Bull had daar een belangrijk aandeel in door Verstappen naar de F1 te helpen, meent de trotse Schot.

"Voor jonge rijders wordt het steeds lastiger om de stap naar de Formule 1 te maken. Meer grote automerken zouden daarom moeten investeren in juniorenprogramma's en inzien dat de Formule 1 het perfecte uithangbord is voor hun merk."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen