Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

De gaafste kerstcadeau’s voor de Formule 1 fans

Na een intensief Formule 1 seizoen is het ook voor de fans tijd om even lekker bij te komen. Met het oog op de feestdagen staan er twee dingen centraal: cadeaus en heerlijk genieten. Wat is er nu leuker dan als F1 fan merchandising cadeau te krijgen? Van een stoere cap of polo tot en met een paraplu voor de barre winterdagen. Vul de actiecode MM30 in en ontvangt nu liefst 30% korting! De gaafste F1 Merchandise check je in de online shop van Heineken . Race naar de online winkel en je hebt jouw ideale kerstcadeau nog voor de kerstdagen in huis.

Ben je even klaar met de Formule 1 en wil je gewoon heerlijk thuis met de benen omhoog. Wat is er nu lekker dan thuis gewoon heerlijk samen te genieten. Een hapje en een drankje tijdens de feestdagen. Een goed glas koud bier mag dan zeker niet ontbreken. En laten we eerlijk zijn… echte mannen tappen maar al te graag hun eigen biertje! De Heineken Sub is dan de ideale oplossing. Tap zelf je koude biertje met ‘The Sub’. De thuistap die onmisbaar is tijdens een gezellige avond met vrienden en familie. Nu met 30 euro extra korting als je de actiecode EXTRA30EUR invoert!

Drink je liever een speciaal bier zoals een Affligem of Desperados? Geen enkel probleem! Met ‘the sub’ wissel je eenvoudig van bier. Maak het geheel compleet met een set originele bierglazen. Zo geniet je optimaal van de smaak van jouw zelfgetapte biertje. De Heineken Sub is het ideale cadeau voor jezelf of om aan je partner te geven. Race nu naar de shop en gun jezelf of iemand anders een prachtig kerstcadeau! Vergeet niet om de actiecode EXTRA30EUR in te voeren.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden