© Pirelli

Nieuwsoverzicht

De Hulk toont zijn spierballen met P7: "Hier mogen we blij mee zijn"

28 okt. 2018 15:25 Ruud Dimmers 0 reacties
Nico Hülkenberg schitterde tijdens de kwalificatie door zichzelf als 'best of the rest' te kwalificeren. Daarmee keerde de Duitser terug op de zevende positie die hij eerder dit seizoen al zo vaak bezette.

Renault komt dit weekend uitstekend uit de verf op het Autódromo Hermanos Rodríguez. In de kwalificatie deelde het team een belangrijke klap uit aan concurrent Haas F1, dat al strandde in Q1.

Met een zevende positie voor Hülkenberg en een achtste voor teamgenoot Carlos Sainz, heeft Renault een uitstekende uitgangspositie voor de race. 'De Hulk' blikt bij Ziggo Sport terug op zijn kwalificatie. "Gisteren hadden we al verwacht dat de topteams te snel zouden zijn. Voor ons was belangrijk om Haas en Force India te verslaan en dat is gelukt."

Over zijn optreden in de kwalificatie is de Renault-coureur tevreden. "Ik ben erg blij met de zevende positie en heb het maximale uit de auto gehaald. Morgen wacht nog een belangrijke dag, waarin veel dingen kunnen gebeuren."

"De start is daarbij heel belangrijk, met de lange run naar de eerste bocht. Daar wordt het opletten. Onze auto is erg snel en we hebben alles in huis om een goede race te hebben", klinkt het zelfverzekerd uit de mond van Hülkenberg.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen