Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

De mooiste Formule 1-wagen van het seizoen 2019

Tegenwoordig zijn er per jaar helaas nog maar tien verschillende Formule 1-wagens te bewonderen, maar ook dit jaar zaten daar weer een aantal hele mooie bij. Welke vond jij de mooiste van het stel?

Zilverkleurig, vuurrood, felroze of papaya-oranje, ook dit jaar waren de liveries van de verscheidene Formule 1-wagens weer gehuld in een aantal bijzondere kleuren. Of we volgend jaar veel verandering kunnen verwachten, valt te betwijfelen, maar voor nu kunnen we wel even terugblikken op de tien mooie bolides waar we dit jaar van mochten genieten. Om het geheugen op te frissen vind je hieronder tien foto's met de verschillende Formule 1-bolides, waarna je daaronder een poll terugvindt waar je jouw mening achter kan laten. Wat was de mooiste Formule 1-auto van het jaar 2019?

Als extraatje hebben we ook nog de vier speciale liveries die dit jaar de revue passeerden op een rij gezet, maar die doen niet mee in de stemming. De testliveries van Alfa Romeo, de onthullingslivery van Red Bull, de speciale livery van Mercedes in Duitsland en de speciale livery van Alfa Romeo tijdens de Italiaanse Grand Prix.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi