Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

De wildste geruchten uit het Formule 1 silly season voor 2019

Veel mensen hadden hooggespannen verwachtingen van de transfermarkt voor 2019. De contracten van Hamilton, Bottas, Ricciardo, Alonso en Raikkonen lopen af, maar voor alsnog lijkt er weinig beweging te komen.

Esteban Ocon: De Fransman is door Mercedes ondergebracht bij Force India maar de financiële problemen en onzekere toekomst van het team bezorgt de top zorgen. Nu Mercedes bijna zeker met Bottas doorgaat is er voor Ocon geen plaats bij de Duitse renstal in 2019. Een overstap naar Renault wordt nu in diverse media gesuggereerd. Wij zien het er niet van komen. Daniel Ricciardo: Ferrari lijkt minder interesse te hebben dan gehoopt. De teamleiding is volgens Sky Sports niet zo geïnteresseerd in de te vrolijke Australiër. McLaren zou wel geïnteresseerd zijn en liefst 20 miljoen per jaar over hebben. Voor alsnog lijkt Ricciardo bij Red Bull te blijven. Charles Leclerc: Schittert tijdens zijn debuutjaar in een matige Sauber. Zaagt aan de stoelpoten van Grosjean bij Haas. Ferrari wil het jonge talent in 2019 graag onderbrengen bij Haas en Magnussen presteert daar aanzienlijk beter dan zijn Franse teamgenoot.

Fernando Alonso: Zegt de Formule 1 gedag om de overstap te maken naar de IndyCar als we de Engelse media mogen geloven. Lando Norris: Heeft de teams voor het uitkiezen en het moet raar lopen wil hij in 2019 niet in de F1 rijden. Wij verwachten het talent bij McLaren, waarbij de Britten weten dat het nu of nooit is. Als ze Norris geen kans geven dan kaapt Red Bull hem weg. Kimi Raikkonen: Houdt Ferrari dan echt vast aan Kimi? De Italiaanse media schreeuwen om de komst van Ricciardo, maar dromen van Leclerc in een Ferrari. 2019 komt te vroeg voor Leclerc, waardoor het gerucht is dat Kimi toch nog een jaar mag blijven. Brendon Hartley: De Nieuw-Zeelander zit bij Toro Rosso op de schopstoel. De vraag was lange tijd niet óf hij zou worden vervangen, maar vooral door wie. De namen van Pascal Wehrlein en Lando Norris werden voortdurend geopperd, maar hun connecties met Mercedes en McLaren maken een transfer zeer lastig. Zolang Toro Rosso geen geschikte kandidaat vindt, blijft de deur voor Hartley op een kier staan.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi