Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Deze bedrijven sponsoren Max Verstappen in 2021

Formule 1-coureur Max Verstappen is een van de populairste Nederlandse sporters. Autosport is hot in Nederland en daar plukt hij de vruchten van. Wij zetten de huidige sponsoren van Max op een rij.

Het Red Bull-salaris van Max Verstappen vormt het grootste deel van zijn inkomsten, maar daarnaast zijn er verschillende bedrijven die hem ook dit jaar weer met alle liefde sponsoren. We zetten zijn sponsoren op een rijtje.

Jumbo

Natuurlijk kan Jumbo niet ontbreken op dit lijstje. Al vroeg in de carrière van de Red Bull-coureur verbond de supermarktketen van eigenaar Frits van Eerd zich aan de jonge coureur. Het logo van Jumbo pronkt dan ook op de helm van Verstappen. In ruil voor de sponsoring schittert Max zo nu en dan in een reclame en was hij in het verleden publiekstrekker op de Jumbo-racedagen. Hieronder schittert Max in een van die reclames .

3W5NhyuRSbc

Ziggo

Kabelexploitant Ziggo is ook een van de partijen met wie Max in zee is gegaan. Als onderdeel van die deal verschijnt Verstappen meerdere keren per jaar in Ziggo-programma's zoals Peptalk . Ook heeft hij ieder raceweekend een exclusief interview met Olav Mol en na de race blikt hij (of vader Jos) uitgebreid terug. Aan het einde van het jaar is er altijd een uitgebreid eindejaarsinterview. Onlangs kwam er zelfs een driedelige documentaire uit over de Nederlander, die exclusief is te zien op Ziggo. De samenwerking zorgt soms voor hilarische momenten .

_Lb4p7SHEKk

G-Star

Sinds 2018 is Verstappen een van de gezichten van het Nederlandse kledingmerk G-Star. Hij is regelmatig te zien in G-Star kleding, heeft zijn eigen kledinglijn en afgelopen jaar deed hij interviews met G-Star, afgenomen door radio-dj Edwin Evers.

BrNE7Xkh4Z7

View this post on Instagram A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

CarNext

De nieuwste toevoeging aan het sponsorensemble van de Red Bull-coureur is CarNext. De online automarktplaats verbond zich eind 2019 voor meerdere jaren aan Max Verstappen. Sinds afgelopen seizoen is het dan ook een van de sponsornamen die pronkt op de helm van de Nederlander.

Exact?

Softwarebedrijf Exact is sinds vorig jaar geen sponsor meer van Verstappen. De jaren daarvoor was het een trouwe partner, maar het contract, dat tot het einde van 2019 liep, is niet verlengd.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi