Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Deze opvallende coureurs maken hun opwachting in GP-weekend Mexico

De GP van Mexico ziet weer drie vrije trainingen, in tegenstelling tot afgelopen weekend in Austin. Toch zal er wat veranderen tijdens VT1.

Antonelli
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Elk Formule 1-team moet gedurende het seizoen jonge coureurs, rookies, kansen geven tijdens vrije trainingen. In Mexico zullen we tijdens de eerste vrije training dan ook diverse 'nieuwe' gezichten zien. In zijn thuisland stapt Patricio O'Ward in de wagen bij McLaren. Dit nadat hij ook in 2022 en 2023 al een vrije training reed voor het team.

Ook Felipe Drugovich (Aston Martin) en Robert Schwartzman (Stake F1) mogen laten zien wat ze in hun mars hebben in een Formule 1 wagen. De opvallendste persoon die we tijdens de eerste vrije training in actie zullen zien is ongetwijfeld Kimi Antonelli. Hij neemt plaats in de Mercedes van Lewis Hamilton. Antonelli reed zijn eerste vrije training op Monza, eerder dit jaar. Toen eindigde het in mineur nadat hij crashte in de wagen van George Russell.

Komend seizoen zullen Russell en Antonelli teamgenoten zijn bij Mercedes, als de jonge Italiaan de plek overneemt van Hamilton. Teambaas Toto Wolff verheugt zich op de vrije training van Antonelli in Mexico. "Kimi zit ook in de auto voor zijn tweede VT1-sessie en we kijken ernaar uit dat hij zich verder ontwikkelt op de baan."

Ook interessant:

De Grand Prix van de Verenigde Staten werd vooral een race tussen Max Verstappen en Lando Norris. Hoe hebben Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk de GP beleefd? Ze bespreken het in een gloednieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast!

Praat mee!

Viaplay
x
Spoiler-alert Vader Perez deelt waanzinnige 'spoiler' over F1-toekomst zoon Sergio