Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Deze prachtige auto's rijdt Max Verstappen in 2019

Max Verstappen rijdt niet alleen op het F1-circuit in een supersnelle bolide, daarbuiten heeft hij een aantal prachtige Aston Martins ter beschikking.

De relatie tussen sportautomerk Aston Martin en het Formule 1-team van Red Bull Racing heeft voordelen voor Max Verstappen. Zo krijgt de Nederlander de beschikking over diverse auto's van de zaak, uitvoeringen waarop menig autoliefhebber jaloers zal zijn.

Nadat de Nederlander uit zijn RB15 is gestapt kan hij nu nog instappen in een Aston Martin DB11, maar deze wordt op korte termijn omgeruild voor een Vantage (foto hierboven), zo laat TopGear weten. De Vantage is een van de nieuwe paradepaardjes van Aston Martin en goed voor een vanafprijs van een kleine 250.000 euro.

De Vantage, waarmee Verstappen ook diverse malen op het circuit reed wordt in de loop van het jaar ingeruild voor de bloedsnelle DBS Superleggera. Een kanon met een V12-motor die in een kleine 3,5 seconden de 100 aantikt. Als klap op de vuurpijl kan natuurlijk het prestige project van Aston Martin en Red Bull niet ontbreken: de Valkyrie hypercar (zie bovenstaande foto). Het 'kindje' van ontwerper Adrian Newey, met aan boord een 6,5 liter V12, die binnenkort ook in AMR track-versie leverbaar is. De versie van de Valkyrie die aangepast is voor het circuit, met onder meer een nieuwe aerodynamische voorkant, meer downforce, andere panelen, titanium remmen en een speciaal voor het circuit ontwikkelde ophanging. En de prijs? Een slordige 3 miljoen euro.

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'