Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1

Juich jij Verstappen naar de overwinning in Frankrijk?

Max Verstappen won in 2021 op prachtige wijze de Grand Prix van Frankrijk. De Red Bull-coureur wist op in het zuiden van Frankrijk gelegen circuit Lewis Hamilton in het slotakkoord van de race te verslaan. In 2022 pakt de Franse GP groots uit en die kans moet je niet missen.

French GP 2021
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © FrenchGP

In 2022 staat de Grand Prix van Frankrijk op 24 juli op de kalender, waardoor de F1-race waarschijnlijk onder prachtige zonnige omstandigheden wordt verreden. Dit Formule 1-seizoen lieten Max Verstappen en Lewis Hamilton zien dat er prachtige duels kunnen plaatsvinden op het in het zuiden van Frankrijk gelegen circuit. De regio waarin het circuit ligt, is dan ook een welbekende toeristische bestemming. Het F1-circuit ligt namelijk tussen de historische steden Toulon en Marseille, waardoor de Franse Rivièra uitstekend te bereiken is.

De Franse GP ziet graag Nederlandse Formule 1-fans naar het circuit komen en heeft daarom zelfs een Nederlandstalige pagina gemaakt op de site. Daar kun je al informatie vinden over de tickets en wat je precies zal zien op de baan. In Frankrijk maakt men net als op veel andere circuits gebruik van zowel staan- als tribuneplaatsen. Ook ziet men graag de jonge F1-fan naar het circuit komen en kunnen zij gratis (tot zes jaar) of met korting naar binnen (jeugd tot zestien jaar). Het raceweekend vormt mede daardoor een uitstekende vakantie voor het gezin.

Alles in het teken van de F1-fan

De Franse Grand Prix-organisatie biedt de F1-fans allerlei mogelijkheden om van het raceweekend te genieten. Zo kan je verblijven op een speciaal ingerichte camping, maar zijn er ook genoeg hotels of prachtige lokale B&B's te vinden. De mooie accommodaties bieden de fans tegelijkertijd de kans om de prachtige omgeving rondom het circuit te ontdekken. Naast een aantal steden, die met de auto eenvoudig te bereiken zijn, kun je eenvoudig naar het strand rijden of juist de Alpen induiken.

Wanneer je met de auto afreist naar Frankrijk, is er een gratis Park & Service-dienst toegevoegd aan je toegangspas. De shuttles die de fans naar het circuit brengen, vertrekken om de zes minuten, om er zo voor te zorgen dat iedereen tijdig op het circuit zal zijn. In de buurt van het circuit zijn er ook enkele treinstations te vinden en vanaf deze stations zullen ook bussen vertrekken die je naar het circuit brengen. Dat zorgt ervoor dat het openbaar vervoer een interessant transportmiddel is om bij het circuit terecht te komen.

De organisatie van de GP zal er ook voor zorgen dat je als F1-fan een geweldige tijd buiten het circuit zal beleven. Zo kan je verblijven op een speciaal ingerichte camping, maar zijn er ook genoeg hotels of prachtige lokale B&B's te vinden. De mooie accommodaties bieden de fans tegelijkertijd de kans om de prachtige omgeving rondom het circuit te ontdekken. Naast een aantal steden, die met de auto eenvoudig te bereiken zijn, kun je eenvoudig naar het strand rijden of juist de Alpen induiken.
Meer dan genoeg reden om naar de Franse GP af te reizen in 2022. Koop daarom nu hier je ticket en zorg ervoor dat je deze unieke GP niet zal missen.

			© FrenchGP
	© FrenchGP
			© FrenchGP
	© FrenchGP
			© Getty Images/Red Bull Contentpool
	© Getty Images/Red Bull Contentpool
			© Getty Images/Red Bull Contentpool
	© Getty Images/Red Bull Contentpool
Viaplay
x
Interview De twee geheime wapens die McLaren volgend seizoen in wil gaan zetten