Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2020

Dit is er nieuw in F1 2020

Racegame F1 2020 is officieel aangekondigd. In de populaire Formule 1-game kunnen de gamers dit jaar racen op het Circuit Zandvoort en zijn diverse nieuwe game-elementen toegevoegd.

Vanaf 10 juli kunnen gamers wederom in de huid kruipen van Max Verstappen, Lewis Hamilton of Michael Schumacher. Van de zevenvoudig wereldkampioen zijn in de deluxe uitvoering van de game liefst vier wagens beschikbaar.

De Jordan 191, waarmee 'Schumi' zijn F1-debuut maakte, de Benetton B194, de B195 en de Ferrari F2000 zijn toegevoegd aan de game.

Nieuw is daarnaast dat je een eigen raceteam op kan starten. Met een elfde team neem je dan deel aan de Grands Prix en kruip je in de rol van teambaas en coureur. Het seizoen telt 22 races, maar de kalender is ook zelf samen te stellen, waarbij je de keuze hebt uit het rijden van 10 of 16 races in een seizoen.

Terug in de game de splits-screen modus, waardoor je het op kan nemen tegen een vriend(in). Vanzelfsprekend is het mogelijk om races online te rijden tegen jouw game-maten of in esport-competities.

1 reactie

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Red Bull Horner deelt details ontwikkelingsplan Red Bull Verstappen en Perez