Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Dit is het doel dat Haas voor dit F1-seizoen heeft gesteld

Met het onthullen van de nieuwe kleuren heeft Haas ook voorzichtig haar doelen gesteld voor het nieuwe Formule 1-seizoen.

Met Nico Hulkenberg en Kevin Magnussen als coureurs en de nieuwe geldschieter genaamd MoneyGram, begint Haas vol goede moed aan het 2023-seizoen. Daarin moet men vaker op de tv-beelden te zien zijn dan vorig jaar, zo oordeelt eigenaar Gene Haas. "Het doel voor 2023 is om consistenter te presteren en met Magnussen en Hulkenberg hebben we absoluut een ervaren coureursduo in huis dat meer dan capabel genoeg is om op zondagen punten te scoren", zo oordeelt hij.

Steiner: "Ik kan niet wachten!"

Teambaas Guenther Steiner staat te trappelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen en heeft goede hoop op een jaar vol hoogtepunten. "Ik deel het enthousiasme rond de onthulling van de livery. Het betekent dat we weer een stap dichter zijn bij hetgeen dat we willen doen: racen!" "Ik vind de livery geweldig en het is de start van een nieuw tijdperk samen met onze nieuwe titelpartner MoneyGram. Het is een spannende fase van het jaar en het is mooi dat wij de eersten zijn die de nieuwe livery laten zien." "Onze focus ligt echter ergens anders: om onze VF-23 op het asfalt te krijgen ter voorbereiding op het nieuwe F1-seizoen", aldus de Italiaanse teambaas, die vele WK-punten hoopt te gaan scoren met zijn team. "We hebben een mooie basis om op verder te bouwen na afgelopen jaar. De hele organisatie heeft keihard gewerkt om hier op dit punt aan te belanden en met Kevin en Nico hebben we twee bewezen coureurs die punten kunnen scoren achter het stuur. Ik kan niet wachten om te beginnen!"

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'