Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Dit krijg je als je een miljoen dollar betaalt om de Formule 1 GP van Las Vegas te bezoeken

Wie de F1 Grand Prix van Las Vegas wil bezoeken mag diep in de buidel tasten voor de tickets. Het kan echter nog veel gekker met een vierdaagse superdeluxe VIP-pakket. Het prijskaartje? Een miljoen dollar.

De goedkoopste tickets voor de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas in 2023 gaan weg voor 500 dollar, zo'n 470 euro. Het kan al snel oplopen tot in de duizenden dollars, maar wie écht een ongekende ervaring wil in de Amerikaanse gokstad kan een peperduur VIP-arrangement aanschaffen. Het Million Dollar All-Access pakket voor de GP van Las Vegas heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een prijskaartje van 1.000.000 dollar, omgerekend zo'n 940.000 euro. Aanbieder van het pakket, luxehotel en casino Wynn belooft een 'once in a lifetime mogelijkheid' om een Grand Prix-weekend met ongekende luxe mee te maken. Niet getreurd, het pakket van een miljoen is niet voor een individu. Voor dat geld mag de koper vijf vrienden meenemen naar Vegas. Hier wordt het gezelschap vier dagen volledig in de watten gelegd. Dat mag ook wel voor het bedrag.

Het peperdure F1-pakket

Vanaf het moment dat je aankomt in Las Vegas wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Een luxueuze taxiservice brengt je overal naartoe, van het vliegveld naar het hotel, de golfclub en natuurlijk het circuit. Eenmaal aangekomen bij het Wynn-hotel (vijf sterren) staat er een Jeroboam Dom Perignon (drie liter) en kaviaar klaar om zo alvast te proosten op het weekend. De fles staat overigens klaar in een suite van ruim 500 vierkante meter. Op een lege maag naar het circuit gaan kan natuurlijk niet, dus rijdt de taxi je eerst naar een peperduur vijfsterrenrestaurant voor een uitgebreid diner. Natuurlijk met de nodige champagne. Voor de rest van het weekend krijg je VIP-toegang bij alle F1-gerelateerde evenementen. Ook golf en de spa zijn hierbij inbegrepen. Exclusieve feesten ontbreken er ook niet bij en zijn alleen toegankelijk op uitnodiging. Daarnaast kom je natuurlijk voor de Formule 1 dat weekend, waar je het hele weekend uitgebreid toegang krijgt tot de paddock. Heb je nog een miljoen liggen en ben je overtuigd van het exclusieve pakket? Dan is het weekend hier te boeken... Hieronder zie je in de video een impressie van het luxueuze hotel

W-yad6H67kM

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"