Dit weekend vuurwerk bij finales Dutch Masters op Zwarte Cross met Jeffrey Herlings

09 jul. 2018 19:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Komend weekend worden de finalerace van het de Dutch Masters of Motocross (DMoMX) verreden op de Zwarte Cross, het grootste festival van Nederland. Jeffrey Herlings is het grootste kanon dat in actie komt.

Smaakmaker in de 500cc is onze landgenoot Jeffrey Herlings. De Brabander is in de koningsklasse van de motocross, de MXGP, hard op weg naar de wereldtitel. Ook in de DMoMX gaat hij aan de leiding, met 30 punten voorsprong op de nummer 2. Maar hoewel de zege hem nauwelijks kan ontgaan geldt ook voor Herlings: ‘Om als eerste te finishen, moet je eerst finishen’.

Daarom kunnen de fans ook op de Zwarte Cross genieten van zijn meesterlijke stuurkunsten én van de felle gevechten om de overige podiumplaatsen. Want tijdens het finaleweekend in Lichtenvoorde kan elke punt beslissend zijn.

Voor de fans staat er op zaterdag 14 juli om 11:00 een Meet & Greet gepland in de Freestyle Arena met wereldtoppers uit het MXGP-wereldkampioenschap. Tien kanonnen delen een half uur lang handtekeningen uit. Uit de 500cc klasse zijn dat: Jeffrey Herlings (NL), Glenn Coldenhoff (NL), Romain Febvre (F), Max Anstie (GB) en Malcolm Stewart (USA); uit de 250cc klasse zijn dat: Calvin Vlaanderen (ZA), Jago Geerts (B), Justin Starling (USA), Thomas Covington (USA) en Davy Pootjes (NL).

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen