© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Dit wist jij nog niet van Max Verstappen!

11 okt. 2017 06:00 Rik Alkema 0 reacties
In zijn meest recente column op de website van Red Bull werd Daniel Ricciardo gevraagd om iets te onthullen over zijn teamgenoot Max Verstappen wat verder niemand nog weet. Die vraag hoef je aan Daniel Ricciardo geen tweede keer te stellen en hij maakte van de gelegenheid dankbaar gebruik.

Daniel Ricciardo onthult grappig detail van teamgenoot

"Max... dit is best wel grappig", begint Ricciardo in zijn column. "Max kijkt tijdens de briefing op zondagochtend altijd strak naar beneden. Als je niet beter zou weten dan zou je zweren dat hij sliep!", grapt Ricciardo.

"Je weet zeker dat hij alles meekrijgt, maar het lijkt er totaal niet op. Het lijkt eerder alsof hij aan het slapen is."

Ook over zijn ex-teamgenoot Sebastian Vettel onthulde Ricciardo een grappig detail, wat wellicht bij sommige fans al wel bekend is.

"Sebastian is nogal bijgelovig en draagt altijd iets bij zich. Volgens mij in zijn pak of in zijn schoen, dat kan ik me niet helemaal meer herinneren", aldus Ricciardo.

Over zichzelf onthulde Ricciardo ook nog wat. De Australiër houdt heel erg van de één-op-één cultuur en als hij niet in de autosport actief was, had hij zich waarschijnlijk toegelegd op een sport als tennis.

"Ik hou van één-op-één gevechten. Geen bullshit, spelletjes, helmen of andere bescherming. Iedereen kan de emotie zien en uiteindelijk wint de sterkste", licht hij toe waarom hij zo van tennis houdt.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen