© Parc Jean-Drapeau

Nieuwsoverzicht

Dit wordt de prachtige nieuwe paddock voor de GP van Canada

15 dec. 2017 09:27 Ruud Dimmers 0 reacties
Het Circuit Gilles Villeneuve krijgt een compleet nieuw pitcomplex en deelde vandaag de eerste tekeningen van het ontwerp. Wat ons betreft een zeer geslaagde upgrade!

Paddock circuit Gilles Villeneuve gaat op de schop

De Formule 1 Grand Prix van Canada staat nog tot en met 2029 op de F1 kalender. Dat was voor de eigenaren van het circuit Gilles Villeneuve een vereiste om de investeringen te kunnen doen in een compleet nieuwe paddock.

De huidige paddock was gedateerd en voldeed niet meer aan de moderne eisen. Vandaag onthulde de eigenaren de eerste tekeningen van een prachtige nieuwe paddock.

Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt plaats aan 5000 gasten die in de loges kunnen verblijven. Op de onderste verdieping zijn de pitboxen gevestigd. De tweede verdieping is niet toegankelijk voor publiek, maar daarin bevinden zich onder andere de wedstrijdleiding en diverse kantoren. Op de bovenste verdieping zijn de VIP-ruimtes gesitueerd, evenals het podium en de persruimtes. 

Op het dak van het complex komt nog een dakterras wat een prachtig uitzicht geeft tijdens het raceweekend. Bekijk hieronder de foto's van het prachtige complex.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen