© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Dit zijn de Red Bull-junioren van 2018

15 jan. 2018 13:21 Ruud Dimmers 0 reacties
Red Bull heeft de talenten gepresenteerd die het komende seizoen hun dromen najagen onder de hoede van de experts van het F1-team. De jonge talenten willen in de voetsporen treden van Max Verstappen en Daniel Ricciardo.

Red Bull presenteert talenten voor 2018

Het opleidingsteam van Red Bull bracht al diverse grote namen in de Formule 1. Talenten als Daniel Ricciardo, Sebastian Vettel en Max Verstappen werden onder de hoede genomen van de energiedrankenfabrikant en kende een stormachtige ontwikkeling van hun carrière.

In het opleidingsteam van Red Bull is er alleen plaats voor de grootste talenten. Er moet ook direct gepresteerd worden, want ruimte voor middelmatigheid is er niet. 

Daniel Ticktum is de voornaamste kandidaat om op korte termijn de overstap naar de Formule 1 te maken. In 2017 won de Brit de prestigieuze F3-wedstrijd in Macau. Hij komt dit seizoen uit in het Europese Formule 3 Kampioenschap. Niel Verhagen blijft onderdeel van het programma. De 16-jarige Amerikaan komt uit voor het Tech 1 team in de Formule Renault 2.0 klasse. 

Met Jack Doohan komen we een bekende racenaam tegen. Jack is de zoon van motorlegende Mick Doohan. De 14-jarige coureur maakt zijn debuut in de autosport, net als Dennis Hauger. Beide talenten stappen over vanuit de karting en komen in actie in het Brit Formule 4 kampioenschap.

Harry Thompson en Jonny Edgar vormen de jongste coureurs in het opleidingsprogramma. De twee 13-jarige talenten zijn komend seizoen actief in de karting. Vreemde eend in de bijt is Nirei Fukuzumi. De Japanner, die later deze maand zijn 21ste verjaardag viert, combineert de Formule 2 dit jaar met de Super Formula.

In de Formule 1 zijn het Max Verstappen en Daniel Ricciardo die voor Red Bull de eer hoog moeten houden. Bij Toro Rosso komen Pierre Gasly en Brendon Hartley in actie.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen