Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Doornbos: "Gasly maakt geen schijn van kans tegen Verstappen"

Robert Doornbos gelooft geen moment dat Pierre Gasly het Max Verstappen lastig kan maken in 2019. De Fransman maakt in de ogen van de Rotterdammer 'geen schijn van kans'.

Pierre Gasly werd door Red Bull naar voren geschoven als de vervanger van de naar Renault vertrokken Daniel Ricciardo. De Fransman mag dan wel roepen dat hij niet naar Red Bull is gegaan om als tweede rijder te fungeren, in de praktijk zal hij tekortkomen ten opzichte van Max Verstappen. Dat is althans de voorspelling van Robert Doornbos.

"Het is natuurlijk logisch dat Gasly zoiets roept, maar eigenlijk kan hij beter zijn mond houden", zo begint Doornbos zijn verhaal tegenover Ziggo Sport . "Hij krijgt nu de kans om voor een topteam te rijden, maar kan daar beter een beetje onder de radar blijven. Naast Verstappen maakt hij geen schijn van kans. Alleen op een dag waarop Max steken laat vallen, kan Gasly heb misschien kloppen." Gasly maakt de overstap naar en topteam, maar krijgt daar dus te maken met Max Verstappen als teamgenoot. Ondanks de spierballentaal van Gasly, natuurlijk ook uitgelokt door de media, denkt de Rotterdammer dat Gasly sowieso niet naast Verstappen terecht had willen komen: "Er zijn sowieso maar weinig rijders in de paddock die nu naast Max Verstappen zouden willen zitten. Een Lewis Hamilton kan dat wel roepen, maar uiteindelijk doet hij dat ook niet."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"