Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Tom Coronel

Drama voor 24 uur van Nürburgring: race gestaakt door barre weersomstandigheden

De 24 uur van de Nurburgring is niet geworden wat iedereen ervan gehoopt had. De race werd zaterdagavond laat gestaakt door mist en regen en een officiële herstart bleef uit.

Coronel 24 uur
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Tom Coronel

De 52e editie van de 24 uur van de Nurburgring ging zaterdagmiddag volgens planning van start, maar de auto's zochten toch al vrij vroeg weer de pitboxen op. Regen en mist waren de boosdoeners in het donker, waardoor rond 23:30 uur rijden onveilig was op de Nordschleife. 

Uiteindelijk ging de race niet eens meer van start. De organisatie besloot zondagmiddag rond 14:00 uur wel wat rondjes achter de safety car te rijden om te kijken of de mist was weggetrokken, maar niets bleek minder waar. Een herstart bleef uit, al was er wel Nederlands succes. Jeroen Bleekemolen won in de SP8T-klasse. Het was de kortste 24 uur van de Nurburgring ooit.

Bekijk hieronder een post van Tom Coronel, die deelnam in een Porsche.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Spanje. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

In dit artikel

Praat mee!

Viaplay
x
Live Derde vrije training Formule 1 GP Spanje 2024