© McLaren

Nieuwsoverzicht

Duitse Formule 1-liefhebber kan Grands Prix zonder reclame bekijken

12 feb. 09:42 René Oudman 0 reacties
Goed nieuws voor de Duitse Formule 1-fan, of de Nederlander die via de koningsklasse via de oosterbuur volgt. Televisienetwerk Sky heeft de rechten om Grands Prix uit te zenden in Duitsland bemachtigd. Zodoende zijn de Formule 1-races in 2019 en 2020 zonder reclame te zien op Sky Deutschland.

Overigens hoeven fans van de excentrieke pitreporter Kai Ebel zich geen zorgen te maken: de Formule 1 blijft ook 'gewoon' te zien op het open kanaal van RTL in Duitsland. De wedstrijden worden echter wel meerdere keren onderbroken voor een advertentieblok.

Sky had in het verleden ook al een Duitse deal om wat betreft de Formule 1 en haalt de banden voor de komende twee seizoenen dus wederom aan. De aanbieder beschikt naast de rechten in Duitsland ook over de Britse en de Italiaanse uitzendrechten. Zodoende zullen de Formule 1-races ook te zien zijn op Sky Sports F1, het Britse kanaal, en Sky Sports Italia, vernoemd naar het kanaal dat te volgen is in het Zuid-Europese land.

Een aantal voormalig Formule 1-coureurs uit Duitsland maakt hun opwachting bij de kanalen. Zo is Timo Glock (drie podiumplaatsen) te zien op RTL en doet Nico Rosberg (wereldkampioen 2016) af en toe zijn zegje bij Sky.

Sky Deutschland zal uitzenden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en biedt de betalende televisiekijker bovendien een Ultra HD-ervaring aan.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen