Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ecclestone: 'Hamilton en Vettel willen Max Verstappen niet als teamgenoot'

Velen zien Max Verstappen alleen strijden om de wereldtitel als hij overstapt naar Mercedes of Ferrari maar volgens voormalig Formule 1-eigenaar Bernie Ecclestone hoeft Verstappen voorlopig niet te rekenen op een stoeltje bij één van deze twee topteams.

"Ik denk dat Verstappen zowel bij Mercedes als bij Ferrari niet met open armen wordt ontvangen," aldus Ecclestone in gesprek met Motorsport-Total.

"Ik weet absoluut zeker dat zowel Sebastian Vettel als Lewis Hamilton Verstappen niet als teamgenoot willen hebben." Ecclestone vermoedt dan ook dat de jonge Nederlander voorlopig nog wel even onder contract staat bij zijn huidige werkgever. Vooral omdat Verstappen bepaald niet bekend staat als een coureur die genoegen neemt met de rol van tweede coureur binnen een team. Ook voormalig Formule 1 coureur Nico Rosberg deelt deze mening. "Het is inderdaad geen comfortabele positie om naast Verstappen te rijden. Ik zie het dan ook niet gebeuren dat hij naast Vettel of Hamilton als tweede coureur gaat rijden."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi