© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ecclestone: 'Liberty Media helpt de Formule 1 om zeep'

26 mei 2018 10:55 Jan van der Burgt 0 reacties
Bernie Ecclestone was nooit een fan van Liberty Media en zal dat ook nooit gaan worden. In zijn ogen helpt Liberty Media de Formule 1 om zeep en doet de FIA te weinig om dat tegen te houden.

Ecclestone roept FIA op de touwtjes terug in handen te nemen

Bernie Eccelstone veegt in een interview met het Franse L'Equipe de vloer aan met zowel Liberty Media als FIA-president Jean Todt. Laatstgenoemde zou te weinig doen om te voorkomen dat Liberty Media de Formule 1 de nek omdraait.

"Ik weet dat Jean Todt veel aan zijn hoofd heeft en dat hij de meeste tijd kwijt is aan road-safety-project, maar daardoor verwaarloost hij de Formule 1."

Eccelstone werkte in zijn nadagen als Formule 1-opperhoofd samen met Todt en wilde de Formule 1 samen met de Fransman naar een hoger plan tillen. Nu kijkt hij vanaf de zijlijn hoofdschuddend toe hoe de Formule 1 in zijn ogen te gronde gericht wordt door Liberty Media:

"Liberty heeft geen ervaring met de Formule 1 en kan de sport meer kwaad doen dan goed. Ik hoop dan ook dat Jean Todt namens de FIA opstaat en in het belang van de sport weer gaat regeren in 'zijn' koningsrijk."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen