© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ecclestone: 'Max Verstappen een van de weinige coureurs met een mening'

17 jul. 2018 17:30 Ruud Dimmers 0 reacties
Voormalig F1-eigenaar Bernie Ecclestone sprak met Freddie Hunt, zoon van de flamboyante James Hunt. Als het aan Ecclestone ligt mag het allemaal wel wat minder braaf in de Formule 1. De Brit is dan ook blij met Max Verstappen die geregeld van zich laat horen.

Ecclestone zelf was nooit vies van een schandaaltje tijdens zijn carrière en de pensionado geeft nog altijd zijn ongezouten mening. Iets wat de F1-coureurs volgens hem veel te weinig doen. Uitzondering daarop vormt Max Verstappen die al lange tijd op de bewondering van Bernie kan rekenen.

"Max Verstappen wordt 100 % zeker kampioen. Hij is niet zo flamboyant als jouw vader, maar hij is een van de weinige coureurs die zijn mening durft te geven", laat Ecclestone aan Hunt weten.

James Hunt was tijdens zijn carrière een echte playboy met een vlotte babbel. De excentrieke Hunt zou volgens Ecclestone niet meer passen in de huidige Formule 1.

Op de vraag wie er op dit moment de beste F1-coureur is volgt een typische Ecclestone-antwoord. "De beste coureur op de grid is de man die het meeste aantal races heeft gewonnen heeft. We weten niet hoe goed Fernando nog is en hoeveel races en titels hij had gewonnen als hij in de auto van Hamilton zou racen. Dat geldt ook voor een of twee andere coureurs."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen