Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Bernie Ecclestone

Ecclestone onaangenaam verrast door Mercedes: "Hamilton had hier gewoon moeten zijn"

Voormalig Formule 1-opperhoofd Bernie Ecclestone heeft tegenover RacingNews365 aangegeven zeer verrast te zijn door de houding van Mercedes ten aanzien van het FIA gala waar Lewis Hamilton en Toto Wolff schitterden door afwezigheid.

Interview
Naar nieuwsoverzicht © FIA

Lewis Hamilton was verplicht om als de #2 van het wereldkampioenschap Formule 1 acte de présence te geven tijdens het jaarlijkse FIA gala, maar hij schitterde door afwezigheid. Mercedes-teambaas Toto Wolff steunde zijn stercoureur in die keuze door ook niet te verschijnen.

Bernie Ecclestone, die in Parijs wél aanwezig was, geeft aan dat hij zeer, zeer, zéér verbaasd was over dat feit: "Ik heb hen zich nog nooit zo zien gedragen", aldus het voormalig Formule 1-opperhoofd in een exclusief gesprek met RacingNews365.

Het mag duidelijk zijn dat in sport de verliezers nooit zo gelukkig zijn als de winnaar, maar je dient je alsnog op een bepaalde manier te gedragen en dat deden ze hier niet. Een heleboel mensen helpen dit wereldkampioenschap op te zetten en leggen daar hun ziel en zaligheid in en om dat op deze manier niet te erkennen..."

Met name Hamilton moet het ontgelden

Volgens Ecclestone zijn de redenen die Hamilton heeft aangedragen voor zijn afwezigheid, namelijk dat hij verhinderd zou zijn, flauwekul: "Het had hem niet misstaan als hij hier bij aanwezig zou zijn."

"Hij kwam met een excuus dat hij verhinderd was, maar ik denk niet dat ook maar iemand dat gelooft. Hij was prima in staat om naar 22 Grands Prix te komen, dus ik denk dat hij gewoon de moeite had moeten nemen om hierbij aanwezig te zijn."

Mercedes komt NIET opdagen bij officieel Fotomoment FIA-Gala

Mercedes is niet op komen dagen bij het FIA-fotomoment voorafgaand aan het Price Giving Gala. Is het een boycot van de Duitse renstal tegen het veiligheidsorgaan van de autosport en de uitkomst van Max Verstappen als wereldkampioen? We praten je bij in onderstaande video!

RN365 Nieuwsdossier Interviews

RacingNews365 voorziet de racefans dagelijks van exclusieve interviews met F1-coureurs en prominenten uit de auto- en motorsport.

55 reacties

x
Breaking Red Bull-kopstuk stapt over naar Aston Martin