Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ecclestone twijfelt aan Ferrari-teambaas: "Flavio Briatore is de juiste man voor de job"

De kritiek op de hogere legerleiding bij Ferrari was de afgelopen jaren niet mals. Begin 2019 moet teambaas Maurizio Arrivabene het veld ruimen en ook diens opvolger Mattia Binotto had het soms zwaar te verduren.

Mattia-Binotto
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Voormalig F1-eigenaar Bernie Ecclestone was de voorbije maanden vaak kritisch over Ferrari, de resultaten en de teamleiding. Mattia Binotto bekritiseerde hij openlijk, maar nu zwakt hij zijn woorden wat af.

"Ik heb nooit slecht gesproken over Binotto. Ik heb slechts gezegd dat het een super goede engineer was bij Ferrari in de tijd dat ik nog in de Formule 1 werkte. Maar er is een wezenlijk verschil tussen het zijn van een goede engineer en het zijn van een goede teambaas. Een manager moet alles doen om zijn doelen te behalen."

"Naar mijn mening is Binotto een hele aardige man, maar voor het werk als teambaas heb je mannen nodig als Jean Todt of Toto Wolff. Dat zijn andere karakters. Ik heb altijd gedacht dat Flavio Briatore wel naar Ferrari zou gaan. Hij is de juiste man voor de job", is de voormalig F1-baas duidelijk in Il Giornale.

Ecclestone legt uit wat Briatore zo goed maakt: "Als hij een betere werknemer zag bij een ander team, dan haalde hij die direct binnen. Ik weet niet of Binotto dat ook zou doen. Hij zou namelijk een van zijn eigen mannen thuis moeten laten dan."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Ferrari

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje