Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Bernie Ecclestone

Ecclestone typeert hét grote verschil tussen superkampioenen Hamilton en Verstappen: "Mijn nieuwe #1"

Bernie Ecclestone heeft Max Verstappen aangewezen als de beste Formule 1-coureur aller tijden. Dat terwijl hij jarenlang trouw bleef aan één coureur.

Verstappen Ecclestone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen is hard op weg om zijn derde wereldtitel in successie te veroveren. In Qatar kan het al gebeuren en het moet raar lopen als het niet gebeurd. Met drie wereldtitels zal Verstappen evengoed nog enkele meervoudig wereldkampioenen voor zich moeten dulden, maar voor voormalig F1-opperhoofd is het al overduidelijk: Max Verstappen is de beste, óóit.

"Hij is de beste coureur aller tijden, zonder twijfel", zo begint Ecclestone ten overstaan van de Daily Mail. "Ik riep altijd dat Alain Prost dat was, maar nu zeg ik Max. Hij is de beste. Hij is de slimste met betrekking tot het maximale uit de auto weten te halen. Hij draait nergens om heen en pakt het werk op. Op mijn lijstje staat hij ook boven Lewis Hamilton."

Dat zegt hij niet om Lewis Hamilton een hak te zetten, maar juist om aan te tonen hoe hoog hij Verstappen inschat: "Lewis is overduidelijk super, superintelligent en super, super getalenteerd. Lewis begrijpt mensen en weet het beste uit hen te halen, terwijl Verstappen het beste uit de auto haalt. Lewis is heel anders dan Max."

Die verschillen zullen volgens Ecclestone ook ooit tot uiting komen als beide coureurs de helmen aan de wilgen hangen: "Als Lewis stopt met racen, kan hij zo een andere wereld binnen stappen, de entertainmentindustrie ofzo. Dat zal voor Max niet zo zijn."

"Max is veel meer zoals wij allemaal, maar in onze kleine Formule 1-bubbel is eigenlijk helemaal niemand zoals Lewis."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Live reacties na probleemloze sprintrace overwinning Verstappen