© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Eerlijke Alonso: 'Vandoorne was gewoon sneller in Maleisië'

05 okt. 2017 17:30 Ruud Dimmers 0 reacties
Na een moeizame start bij McLaren laat Stoffel Vandoorne zien dat hij uit het juiste racehout is gesneden. In Maleisië was hij tijdens de kwalificatie en de race sneller dan Fernando Alonso.

Stoffel Vandoorne vindt zijn weg in de Formule 1

De Spanjaard hard er naderhand geen moeite mee om toe te geven dat hij ruim verslagen was door zijn teamgenoot. Vandoorne finishte op een mooie zevende plaats, terwijl Alonso pas als elfde over de finish kwam.

"Stoffel presteerde gewoon beter. Hij was uitstekend onderweg en haalde het maximale uit de auto in de kwalificatie. Daarin was hij anderhalve tiende sneller, maar dat leverde hem een aantal posities op ten opzichte van mij."

In het middenveld is het dringen voor de posities rondom de tiende plaats. Bij de start van de race lukte het Alonso niet om posities te winnen. In zijn eerste stint kwam hij klem te zitten achter zijn concurrenten.

"Dit had grote invloed op mijn race, want ik kwam klem te zitten in een treintje. Maleisië was zeker niet mijn beste race en Stoffel was gewoon beter dat weekend."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen