© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Eerlijke Grosjean steekt hand in eigen boezem: “Had meer kunnen scoren”

30 aug. 2018 19:00 René Oudman 0 reacties
Voor het team van Haas is 2018 een bijzonder jaar. De Amerikaanse equipe, die haar derde seizoen in de koningsklasse van de autosport draait, scoort aan de lopende band punten. Met name Kevin Magnussen kent een erg sterke jaargang: teammaat Romain Grosjean liet met name in de eerste paar races veel punten liggen. De Fransman lijkt na een aantal goede resultaten zijn draai echter eveneens te hebben gevonden.

“Ik denk dat we al sinds Melbourne over een goede auto beschikken”, laat Grosjean in de persconferentie voor de Italiaanse GP weten. “In het eerste gedeelte van dit jaar heb ik een paar foutjes gemaakt die ik niet had moeten maken en heb ik, eerlijk gezegd, ook wel gewoon wat pech gehad. Nu gaat het goed, ik hoop dat het zo doorgaat.”

Grosjean werd vierde in de Grand Prix van Oostenrijk, zijn beste resultaat in drie seizoenen voor Haas. In Duitsland, Hongarije én België wist de 32-jarige Fransman tevens te scoren. Op Spa-Francorchamps sleepte hij zes punten binnen dankzij een zevende plaats. “Die ups en downs van de eerste paar races hadden niet gehoeven”, besluit Grosjean met een minzaam lachje.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen