Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Eerste beelden nieuwe Aston Martin Formule 1 safety car gelekt?

Eind vorig jaar kwamen onbevestigde berichten naar buiten dat Aston Martin voor de helft van het aantal Formule 1-races in 2021 de officiële safety- en medical cars zal leveren. De beelden van die auto's lijken nu al te zijn gelekt.

Safety car Hamilton Verstappen Duitsland
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Mercedes is al sinds jaar en dag hofleverancier van zowel de safety car als de medical car in de Formule 1. Vanaf 2021 echter moet Mercedes die taak delen met Aston Martin, dat in iets meer dan 50% van de gevallen de Vantage naar voren schuift als safety car en de DBX als medical car.

Noch de Formule 1, noch Aston Martin zelf brachten de beelden van de nieuwe auto's naar buiten, maar toch lijken de de foto's al gelekt. Het lijdt nauwelijks twijfel dat de foto's echt zijn. Bekijk de foto's in de tweet hieronder.

Ook interessant:

Oh wat is hij mooi, de Aston Martin AMR21, die op woensdag met veel poespas werd onthuld. Is het weer een overduidelijke kopie van de Mercedes-bolide van vorig jaar, of giet Aston Martin nu wel een eigen sausje over haar nieuwste bolide? RacingNews365 belicht de nieuwe AMR21 van Sebastian Vettel en Lance Stroll in detail in de onderstaande video.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Exclusief Eerst details over verrassend nieuw potentieel F1 team bekend