Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Eerste F1-auto Alpha Tauri doorstaat crashtest

Het Formule 1-team van Alpha Tauri kan een grote 'to-do' van zijn lijst vinken. De Italiaanse renstal heeft met een kleine maand te gaan tot de onthullingsdatum zijn 'eerste' auto met vlag en wimpel door de crashtest weten te loodsen.

Het voormalige Formule 1-team van Toro Rosso, dat vanaf komend seizoen door het leven gaat als Alpha Tauri, heeft bekendgemaakt dat het chassis voor het seizoen van 2020 veilig en wel de crashtest heeft doorstaan. Daarmee ligt het team ruim op schema voor de onthulling van de nieuwe bolide. Alpha Tauri behoort tot de eerste Formule 1-teams die zijn presentatiedatum van de nieuwe bolide heeft onthuld. De Italiaanse renstal is voorlopig samen met Mercedes de laatste die het doek van zijn auto zal trekken. Op Valentijnsdag, 14 februari, zal Alpha Tauri de nog naamloze auto introduceren. Kort daarna vinden de eerste testdagen van het aanstaande seizoen plaats op het Circuit de Barcelona-Catalunya.

https://twitter.com/ToroRosso/status/1218189731542052864

Another step closer to F1 2020 👊 All crash tests... passed! ✅🙌 pic.twitter.com/SLmns0uaVb — Toro Rosso (@ToroRosso) January 17, 2020

Viaplay
x
FIA geeft uitleg over cruciaal safety car-moment met Norris in Miami