Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Nederland 2022

Eerste ronde Max Verstappen vereeuwigd tijdens Dutch Grand Prix

Max Verstappen zegevierde in 2022 voor de tweede maal op rij tijdens de Grand Prix van Nederland. Circuit Zandvoort is de Nederlander goed gezind en de bijzondere prestatie van Verstappen is voor één fan in Nederland nog wat meer bijzonder geworden.

Niet alleen bij Max Verstappen zal de spanning voelbaar zijn geweest op de grid in Zandvoort, maar bij een van zijn fans stond iets unieks te gebeuren op het moment dat de lichten uit gingen en Verstappen aan zijn eerste ronde zou beginnen.

Verstappen-fan Carmen de Reus was op dat moment gekoppeld aan een state-of-the-art tattoomachine, welke speciaal is ontworpen om Max live te kunnen volgen. De Reus was winnaar van de Viaplay 'Inked by Max' campagne en won een unieke 'Verstappen tattoo'.

De eerste ronde van Max op Zandvoort werd vereeuwigd op de arm van de fan. Streamingdienst Viaplay bracht namelijk een eerbetoon aan Max Verstappen, Zandvoort en de Nederlandse fans, middels het zetten van een realtime data driven tatoeage bij een Formule 1-fan. De tatoeage geeft de eerste ronde van Verstappens race tijdens de Dutch Grand Prix weer.

De tatoeage is dus gezet door een state-of-the-art tattoomachine, die met behulp van live telemetriedata, rechtstreeks van Verstappens auto, de exacte ronde wist te tatoeëren in exact dezelfde tijd van 1:16,249.

Racefan Carmen de Reus is ontzettend enthousiast over het eindresultaat: "Ik heb het eerste rondje van de Nederlandse wereldkampioen op Nederlandse bodem op mijn arm. Hoe gaaf? Ik ben trots op Max, maar nog trotser op deze tattoo! Dit is voor een fan het mooiste wat je kan wensen!"

Bekijk hier hoe de unieke tattoo werd gezet en check ook het eindresultaat!

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Nederland 2022 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Breaking Alfa Romeo maakt tweede coureur voor 2023 bekend