Emotionele Todt: "Schumacher en ik houden van elkaar"

07 dec. 2018 10:42 Jan van der Burgt 0 reacties
FIA-baas Jean Todt raakt nog regelmatig geëmotioneerd als hij aan Michael Schumacher denkt. De recordkampioen en de Fransman zijn sinds hun gezamenlijke jaren bij Ferrari ware boezemvrienden.

Op de Essen Motorshow laat Jean Todt weten dat hij zijn vriendschap met Michael Schumacher nog altijd koestert. Onlangs keek hij in de aanwezigheid van de Duitser nog de Braziliaanse Grand Prix, wiens ongeluk ook bij Todt veel verdriet teweeg brengt.

"Michael en ik houden van elkaar. We hebben tezamen zo ontzettend veel meegemaakt en bovendien geschiedenis geschreven. Mijn kantoor hangt vol met foto's van Michael en terwijl ik dit zeg, moet ik weer bijna huilen. De tijd waarin ik samenwerkte met Michael beschouw ik nog altijd als de beste uit mijn carrière."

Michael Schumacher raakte eind 2013 zwaargewond tijdens een ski-ongeluk in het Franse Méribel. In Zwitserland is de zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 nog altijd herstellende van zwaar hersenletsel. Over zijn exacte conditie is vrijwel niets bekend.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen