© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Er hangt spanning in de lucht bij Red Bull'

12 mrt. 2018 09:55 Jan van der Burgt 0 reacties
Volgens voormalig Formule 1-coureur Alexander Wurz hangt er bij Red Bull de nodige spanning in de lucht. Hij wijt dit aan het feit dat dit team het meest aan elkaar gewaagde rijdersduo heeft.

Wurz ziet Red Bull als team met 'grootste onderlinge rivaliteit'

Alexander Wurz wordt door Speed Week gevraagd naar zijn verwachtingen voor het komend seizoen. Hij legt de drie topteams onder de loep en geeft daarbij aan dat hij bij Red Bull de meeste spanningen verwacht:

"Bij Ferrari en Mercedes zijn de onderling verhoudingen duidelijk, maar bij Red Bull ligt alles veel meer open. De rivaliteit tussen Max Verstappen en Daniel Ricciardo is enorm en het is moeilijk om de ontwikkeling daarvan te voorspellen. Er hangt spanning in de lucht."

Bij Ferrari zijn de verhoudingen zo duidelijk dat Wurz zich hardop afvraagt waarom Ferrari vast blijft houden aan Kimi Raikkonen: "Een kat heeft negen levens, maar Kimi lijkt er wel twaalf of meer te hebben."

"Blijkbaar gelooft Ferrari dat ze met deze rijders het maximale resultaat kunnen behalen en houdt de stopwatch daar geen rekening met leeftijd. Het zou mij dan ook niks verbazen als Ferrari ook na 2018 vasthoudt aan Raikkonen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen