© Twitter Sauber F1

Nieuwsoverzicht

Ericsson verrast met negende plek in GP Duitsland

23 jul. 2018 15:00 Wanda Bisschop 0 reacties
Het seizoen 2018 is voor Sauber een ongelofelijk succesvol jaar aan het worden. Niet alleen Charles Leclerc rijdt ijzersterk maar ook Marcus Ericsson stijgt boven zichzelf uit. De Zweed scoorde twee waardevolle puntjes tijdens de Grand Prix van Duitsland.

Ericsson troeft Leclerc af in Duitsland

Leclerc begon als negende aan de GP van Duitsland en had daarmee de beste papieren om opnieuw punten te scoren voor Sauber. Helaas voor de jonge Monegask lukte dat niet, maar teamgenoot Ericsson verraste vriend en vijand door als negende over de streep te komen.

Ericsson laat in een speciale videoboodschap op het twitteraccount van Sauber dan ook weten dolgelukkig te zijn met zijn prestatie.

"Ja, een negende plek is een prachtig resultaat. Echt een mooie prestatie van het team dat keihard heeft gewerkt. Het was een lastige race gezien de wisselende omstandigheden maar we hebben ons hoofd koel gehouden."

"Het voelt goed om terug in de punten te zijn. Ik had een paar leuke gevechten waar ik erg van heb genoten. Zoals ik al zei, het is echt een teamprestatie. Ik ben dan ook dolblij met deze twee punten. Dit geeft ook vertrouwen voor de volgende race in Hongarije. Ik wil het team dan ook bedanken voor het harde werken en natuurlijk de fans voor hun steun."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen