© Force India F1 Team

Nieuwsoverzicht

Esteban Ocon met dood bedreigd door Mexicanen na conflict met Perez

27 okt. 2017 09:15 Ruud Dimmers 1 reacties
Formule 1 coureur Esteban Ocon hoopt dat hij een goede ontvangst krijgt tijdens het GP-weekend in Mexico. De Fransman kwam dit jaar al enkele malen in aanraking met teamgenoot Sergio Perez. Dat leverde hem boze Mexicaanse 'fans' op die hem zelfs met de dood bedreigde.

Esteban Ocon hoopt op rustig weekend in Mexico

Ocon en Perez crashten onder andere in Baku en België met elkaar. Als gevolg daarvan ontving de Fransman doodsbedreigingen via Social Media. Deze waren afkomstig vanuit Mexico, het land van herkomst van Perez.

"Ik verwachtte een lastige week hier in Mexico na alle berichten die ik via Twitter ontving. Het was te gek voor woorden en er zaten zelfs doodsbedreigingen bij. Het waren er echt veel en ik heb er deze week nog gekregen."

"Gelukkig is dat alleen online, want in de echte wereld heb ik van de Mexicaanse fans hier een warm welkom gekregen."

Ocon hoopt dat de fans zich dit weekend van hun beste kant laten zien en heeft daar vertrouwen in na de eerste dagen in Mexico.

"Het is nooit fijn om dit soort berichten te ontvangen. Op dit moment is het gelukkig rustig en ik hoop dat dit ook zo blijft."

Als direct gevolg van de diverse incidenten tussen beide coureurs besloot de teamleiding van Force India om in te grijpen. De beide coureurs kregen teamorders, waarin het verboden was om elkaar aan te vallen. Mogelijk komt daar in Mexico verandering in en mogen de beide coureurs weer knokken op de baan.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen