© Force India F1 Team

Nieuwsoverzicht

Esteban Ocon verslaat Daniel Ricciardo na perfecte kwalificatie

29 okt. 2017 10:45 Rik Alkema 0 reacties
Esteban Ocon heeft tijdens de kwalificatie voor de GP van Mexico een zeer strakke prestatie afgeleverd. In het hol van de leeuw versloeg hij zijn teamgenoot Sergio Perez voor de derde keer op rij én pakte hij de Red Bull van Daniel Ricciardo om zo op P6 te eindigen.

Esteban Ocon glimlacht van oor tot oor

De jonge Fransman straalde dan ook van oor tot oor na de kwalificatie. Het weekend kwam wat langzaam op gang, maar op zaterdag ging Ocon als de brandweer.

“Het was niet fijn om de auto in de muur te zien staan tijdens de eerste vrije training”, blikt Ocon bij Ziggo Sport terug op de crash van Alfonso Celis in zijn auto.

“Maar de mannen hebben keihard gewerkt en vandaag was de auto echt geweldig”, was hij zeer tevreden.

Ocon heeft nu al 26 wedstrijden achter elkaar uitgereden en met de uitstekende vorm waarin hij steekt moeten punten makkelijk haalbaar zijn. Toch denkt Ocon daar zelf anders over.

“Het is nooit makkelijk, je moet er altijd voor knokken”, blijft Ocon realistisch. “Je mag nooit te vroeg juichen, dus dat doen we ook niet.”

“Ik wil geen stomme dingen doen morgen en gewoon weer finishen. Maar een podium zou niet verkeerd zijn”, besluit hij met een glimlach.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen