© Force India F1 Team

Nieuwsoverzicht

Esteban Ocon vertrouwt op Mercedes voor zijn toekomst

03 jun. 2018 19:08 Wanda Bisschop 0 reacties
Ook Esteban Ocon volgt ongetwijfeld met veel interesse de ontwikkelingen op de rijdersmarkt. Zelf is hij door Mercedes ondergebracht bij Force India maar ook zijn naam wordt veelvuldig genoemd bij diverse teams. Ocon zelf richt echter alleen op Mercedes.

Ocon ligt niet wakker van sterke prestaties Valtteri Bottas

Ondanks dat de naam van Ocon ook wordt gelinkt aan Renault als potentiële vervanger voor Carlos Sainz houdt de jonge Fransman zich niet bezig met dat soort zaken.

"Ik ben een Mercedes-coureur en heb totaal geen idee wat er in de toekomst gaat gebeuren. Op dit moment ben ik nog verbonden aan Force India, maar bij Mercedes zijn een aantal mensen die zich om mijn zaken bekommeren. Deze mensen vertrouw ik volledig wat betreft mijn toekomst in de Formule 1. Ik weet zeker dat er veel kansen gaan komen."

Of er voor 2019 al een kans komt bij Mercedes is nog maar de vraag. Valtteri Bottas presteert dit seizoen behoorlijk sterk en heeft al aangegeven graag een langdurig contract bij de zilverpijlen te willen.

Tegenover Motorsport-Magazine laat Ocon los dat de belangen van Mercedes bij hem voor opstaan.

"Toto Wolff was altijd al een sleutelfiguur in mijn carrière en ik vertrouw hem dan ook volledig. Bij Mercedes weten ze wat ze doen. Ik maak me dan ook totaal geen zorgen nu Valtteri zo goed presteert. Hij is gewoon een sterke coureur en als hij doet wat hij moet doen dan is dat gewoon goed voor het team."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen