Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Ex-Hamilton-fysio Cullen reageert op zege: "Dat is zó inspirerend"

Na de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië kon Lewis Hamilton als overwinnaar rekenen op de nodige felicitaties. Zo ook van die van zijn voormalige fysio Angela Cullen.

Hamilton Cardile
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

SInds Lewis Hamilton en zijn jarenlange fysio begin 2023 onverwacht uit elkaar gingen, is het voor velen altijd onduidelijk gebleven wat daar nu de aanleiding voor was. Er werd door beide kampen geopperd dat met name Cullen toe was aan nieuwe uitdagingen, maar het voelde allemaal mysterieus aan.

Dat Cullen Hamilton echter nog een warm hart toedraagt blijkt uit haar reactie op Instagram even na zijn overwinning in de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië.

"Van harte gefeliciteerd... Wat een epische overwinning!! Lewis, Bono en het hele Mercedes-team; geniet van dit speciale moment, het is zó verdiend."

"Een van de mooiste dingen van het leven is het hebben van de moed om je volledige potentieel tot uiting te laten komen. Dat is zo inspirerend."

Cullen is na enige tijd van de radar te zijn geweest sinds dit seizoen weer in de autosport. In de IndyCar staat ze de Amerikaan Marcus Armstrong terzijde. 

Unibet heeft een super stunt! Win 30x jouw inzet bij een zege van jouw favoriete coureur in Hongarije. Wordt het Max, Lando, Lewis of toch George of Oscar?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2024